t: 06 11 92 48 97 | e: info@communicatiekringnijmegen.nl
t: 06 11 92 48 97 | e: info@communicatiekringnijmegen.nl

Bericht van het bestuur: denk mee!

Bericht van het bestuur: denk mee!
juni 13, 2016 Hanneke Tax

Beste leden,

Inmiddels is het alweer ruim vier maanden geleden dat wij aangetreden zijn als bestuur van de Communicatiekring. Met hernieuwde energie hebben we samen met een groep enthousiastelingen gekeken naar wat de CKN is en wat de CKN zou moeten zijn. Inmiddels heeft dit al geresulteerd in een leuke activiteit in mei en staat er voor het einde van deze maand ook weer een evenement op de planning.

Natuurlijk gebeurt er nog veel meer. Zo gaan wij op bezoek in Arnhem bij onze collega’s van de Communicatiekring en is er begin juli een vergadering met Communicatieverenigingen uit het hele land, daar zijn we natuurlijk ook bij. Deze contacten zijn belangrijk om ons te ontwikkelen en te kijken wat er elders gebeurt op communicatiegebied.
Als bestuur zijn we verder bezig met heen meerjarenplan, om onze processen te vergemakkelijken. Met de komst van de programmacommissie en de contentcommissie, komt er ook meer complexiteit in de vereniging. En dat willen we natuurlijk wel in goede banen blijven leiden.

Wij worden zelf heel enthousiast van de inzet van anderen voor onze mooie club. Zonder hen kan de vereniging niet bestaan en kunnen wij geen activiteiten organiseren, of nieuwsbrieven versturen. De programmacommissie bestaat inmiddels uit 6 mensen en heeft dringend behoefte aan meer leden die eens of twee keer per jaar een activiteit mee te organiseren en plaats willen nemen in de denktank die er voor zorgt dat we de komende jaren ook kunnen doen waar we goed in zijn: Communicatieprofessionals verbinden. Stuur een mail naar info@communicatiekringnijmegen.nl als je je wilt aanmelden als actief lid of wil weten wat dit precies inhoudt.

De onderwerpen hierboven spelen nu in onze hoofden! Maar we willen ook graag weten wat jullie bezighoudt. Mochten jullie dat met ons willen delen, bel of mail dan gerust!

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,
Mitchell
Voorzitter

juni 2016

X
X