t: 06 11 92 48 97 | e: info@communicatiekringnijmegen.nl
t: 06 11 92 48 97 | e: info@communicatiekringnijmegen.nl

Communicatiekring Nijmegen bruist van de ideeën!

Communicatiekring Nijmegen bruist van de ideeën!
april 25, 2016 Hanneke Tax
CKN bruist

Op de bijeenkomst van dinsdagavond 5 april in de Meesterproef Nijmegen bruiste het van de frisse ideeën. Na de aftrap door voorzitter Mitchell en programmamanager Sander keken we in groepen naar uiteenlopende trends en ontwikkelingen in communicatieland. Met als focus: waar liggen kansen voor de Communicatiekring Nijmegen?
De opkomst was mooi met zo’n dertig mensen, waaronder naast betrokken (oud-)leden ook veel nieuwe CKN’ers en niet-leden. In diverse groepen kwamen zij met veel goede en inspirerende ideeën waar bestuur en programmacommissie nu mee verder kunnen. Binnenkort koppelen we de trends en suggesties terug in een rapportage met concrete plannen voor de toekomst van de Communicatiekring Nijmegen.

Tipje van de sluier
Op het moment is het nog te vroeg om harde conclusies te trekken, maar om alvast een tipje van de sluier op te lichten: we denken aan een aantal grotere activiteiten zoals een interessante lezing of bedrijfsbezoek, met tussendoor enkele kleinere, informelere bijeenkomsten. In november reiken we in ieder geval weer de Communicatieprijs van Nijmegen uit, dat was een groot succes in 2014.
In de Meesterproef bleef het na afloop van het officiële deel in ieder geval nog lang onrustig (lees: gezellig) tijdens de aansluitende borrel. Dat belooft een hoop goeds voor de toekomst!

X
X