t: 06 11 92 48 97 | e: info@communicatiekringnijmegen.nl
t: 06 11 92 48 97 | e: info@communicatiekringnijmegen.nl

Een persoonlijk bericht van Mitchell van der Donk

Een persoonlijk bericht van Mitchell van der Donk
oktober 8, 2018 Sophie

Beste CKN-ers,

Met veel plezier ben ik de afgelopen 2,5 jaar bestuurslid geweest van de Communicatiekring Nijmegen. Begin dit jaar heb ik al een stapje terug gedaan door geen voorzitter meer te zijn. Dit jaar zou voor mij in het teken staan van een goede overdracht naar de andere bestuursleden Sophie, Angelique, Rogier en Maarten.

Nu we een half jaar verder zijn, heb ik er vertrouwen in dat dit goed komt. We hebben een aantal leuke activiteiten georganiseerd in het eerste halfjaar en er komt nog veel moois aan wat ook al in de steigers staat.

Daarom heb ik besloten om me in de zomer terug te trekken en de lopende zaken in goed vertrouwen achter te laten aan de rest van het bestuur.

In de afgelopen 2,5 jaar hebben we mooie stappen gemaakt. Zo is het ledenbestand verjongd en licht gegroeid. We hebben in 2016 een Communicatieprijs neergezet die nog succesvoller was dan de 2014 editie. En we hebben het voor elkaar gekregen om een nieuw bestuur te formeren dat met een frisse blik de toekomst in kijkt.

De vier overige bestuursleden kunnen het echter niet alleen. Daarvoor hebben ze jullie keihard nodig. Niet alleen als bestuurslid, maar ook door betrokkenheid en natuurlijk de activiteiten te bezoeken. De CKN is succesvol dankzij de leden, het gaat toch om de relatie die we met elkaar opbouwen.

Daarom wil ik met dit schrijven niet alleen afscheid van jullie nemen, maar ook een oproep doen om je bij Sophie te melden als je interesse hebt om een (structurele) bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de CKN en daarmee het communicatievak in Nijmegen.

Dank voor het vertrouwen dat jullie in mij gesteld hebben en we zien elkaar binnenkort vast op een CKN-activiteit!

Met vriendelijke groet,

Mitchell van der Donk

X
X