t: 06 11 92 48 97 | e: info@communicatiekringnijmegen.nl
t: 06 11 92 48 97 | e: info@communicatiekringnijmegen.nl

Galjaardprijs 2016: topinitiatieven publieke communicatie gevraagd!

Galjaardprijs 2016: topinitiatieven publieke communicatie gevraagd!
februari 17, 2016 Marieke

Je zult hem maar winnen: de Galjaardprijs. Ook dit jaar reikt Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, deze prijs uit voor het beste initiatief op het gebied van publieke communicatie. Dat kan jouw campagne of project zijn.

De jury is geïnteresseerd in cases die inspirerend zijn voor vakgenoten, innovatief qua aanpak en met duidelijke resultaten. Sinds 2003 is de Galjaardprijs niet meer weg te denken uit de wereld van publieke communicatie. Win je deze prijs, dan trek je een breed publiek van vakgenoten en krijgt jouw casus veel exposure.

Winnaars Galjaardprijs 2015 In 2015 won de GGZ Friesland de prijs met hun campagne ‘Niemand is zijn stoornis’ tegen stigmatisering van psychische stoornissen, op de voet gevolgd door de Rotterdamse twittercop en de Veiligheidsregio Twente. Op galjaarddag.nl vind je blogs van oud-winnaars.

Wees niet bescheiden. Meld jouw campage of opdrachtgever voor 1 maart a.s. aan op galjaarddag.nl. Misschien prijk jij straks ook in de winnaarsgalerij tijdens de Galjaarddag op 21 april in Den Haag.

X
X