t: 06 11 92 48 97 | e: info@communicatiekringnijmegen.nl
t: 06 11 92 48 97 | e: info@communicatiekringnijmegen.nl

Lid worden

Lid worden?

Een lidmaatschap:

  1. Het lidmaatschap staat open voor allen die beroepsmatig actief zijn in het communicatievak en werken of wonen binnen een straal van circa 25 kilometer rond Nijmegen.
  2. Over de toelating van nieuwe leden of bedrijfsleden beslist het bestuur.
  3. Het lidmaatschap wordt automatisch met een jaar verlengd. Je kunt uiterlijk voor 1 december van het lopende jaar opzeggen voor het volgende jaar.

Belangstelling?

Wil je graag meer weten over de Communicatiekring Nijmegen? Neem dan contact op met Mitchell van der Donk: 06-34968630 of mail naar mitchell@communicatiekringnijmegen.nl.

 Aanmelden

Wil je lid worden van de CKN dan kan je je aanmelden door het invullen van een inschrijfformulier. Kies hiernaast je soort lidmaatschap en download het inschrijfformulier. Mail dit formulier vervolgens naar info@communicatiekringnijmegen.nl Zodra je inschrijfformulier verwerkt is, krijg je toegang tot het interne gedeelte van de website en automatisch meer informatie over onze activiteiten.

Over ons

De Communicatiekring Nijmegen (CKN) is een vereniging van communicatie-professionals in de breedste zin van het woord in regio Nijmegen. De kring fungeert als platform voor het uitwisselen van inzichten, kennis en ervaringen op het vakgebied en het koppelen van theoretische inzichten aan de praktijk en andersom. Hiertoe organiseert de CKN bijeenkomsten rond relevante thema’s. Deze bijeenkomsten bieden de leden ook de gelegenheid elkaar informeel te ontmoeten.

Contact informatie

Sophie Grandia, voorzitter
T: 06 11924897

Angelique Reijntjes, secretaris

info@communicatiekringnijmegen.nl

Rogier Kersten, penningmeester

 

X
X