t: 06 11 92 48 97 | e: info@communicatiekringnijmegen.nl
t: 06 11 92 48 97 | e: info@communicatiekringnijmegen.nl

Persoonlijk lidmaatschap

Persoonlijk lidmaatschap

Bestaat jouw werk uit het ontwikkelen van communicatiebeleid en het vertalen ervan naar de uitvoering? Dan vind je veel vakgenoten bij de CKN. Houd je je bijvoorbeeld bezig met bedrijfsmagazines, campagnes, websites, online marketing, advisering, strategie of contentmarketing? Dan tref je onder de leden van de Kring zeker specialisten op die gebieden. Werk je als zelfstandige of in loondienst? Zit je in de profit- of nonprofitsector? Binnen de CKN ontmoet je collega’s uit vele branches.

Mis je sparring partners? Wil je meer weten over een bepaald specialisme in het vak? Goede kans dat je bij de CKN vindt wat je zoekt.  Kun en wil je bijdragen aan de ontwikkeling en verdieping van het vak? Dan zijn we daar blij mee!

Binnen de CKN ontmoet u collega’s uit vele branches, kunt u nieuwe ideeën opdoen, uw kennis vergroten of verdiepen, sparring partners vinden en netwerken.

Persoonlijk lidmaatschap

Een persoonlijk lidmaatschap is uiteraard geldig voor een persoon. Het is mogelijk dat we de factuur aan een werkgever sturen, maar je bent zelf verantwoordelijk voor het lidmaatschap en het voldoen van de factuur, niet de werkgever.

Kosten

De kosten voor een persoonlijk lidmaatschap bedragen € 75,- per jaar. Dit is inclusief het bijwonen van de reguliere bijeenkomsten en borrels, maar exclusief een aanvullende bijdrage voor het volgen van de zomercolleges, het tweejaarlijkse congres of een bijzondere bijeenkomst.

 

Inschrijformulier

Over ons

De Communicatiekring Nijmegen (CKN) is een vereniging van communicatie-professionals in de breedste zin van het woord in regio Nijmegen. De kring fungeert als platform voor het uitwisselen van inzichten, kennis en ervaringen op het vakgebied en het koppelen van theoretische inzichten aan de praktijk en andersom. Hiertoe organiseert de CKN bijeenkomsten rond relevante thema’s. Deze bijeenkomsten bieden de leden ook de gelegenheid elkaar informeel te ontmoeten.

Contact informatie

Sophie Grandia, voorzitter
T: 06 11924897

Angelique Reijntjes, secretaris

info@communicatiekringnijmegen.nl

Rogier Kersten, penningmeester

 

X
X