t: 06 11 92 48 97 | e: info@communicatiekringnijmegen.nl
t: 06 11 92 48 97 | e: info@communicatiekringnijmegen.nl

Studentenlidmaatschap

Studentlidmaatschap

Doe je een studie in de richting communicatie, marketing of design van de Hogeschool Arnhem Nijmegen of de Radboud Universteit? Dan ben je tijdens je studie of stageperiode welkom om lid te worden van de Communicatiekring Nijmegen. Deelnemen aan de CKN is een van de manieren om kennis te maken met de beroepsgroep en zicht te krijgen op wat vakgenoten bezighoudt. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en stageplekken te verwerven.

Als CKN-lid kun je potentiële studentleden als introducee meenemen naar een activiteit. Als tegenprestatie kan worden gevraagd om verslag te leggen van dit evenement.

Kosten

De kosten voor een studentlidmaatschap bedragen € 25,- per jaar. Ook zijn er speciale student-tarieven voor het volgen van de diverse extra activiteiten.

 

Inschrijformulier

 

Over ons

De Communicatiekring Nijmegen (CKN) is een vereniging van communicatie-professionals in de breedste zin van het woord in regio Nijmegen. De kring fungeert als platform voor het uitwisselen van inzichten, kennis en ervaringen op het vakgebied en het koppelen van theoretische inzichten aan de praktijk en andersom. Hiertoe organiseert de CKN bijeenkomsten rond relevante thema’s. Deze bijeenkomsten bieden de leden ook de gelegenheid elkaar informeel te ontmoeten.

Contact informatie

Sophie Grandia, voorzitter
T: 06 11924897

Angelique Reijntjes, secretaris

info@communicatiekringnijmegen.nl

Rogier Kersten, penningmeester

 

X
X